top of page

Over mij

Ik ben Maarten Jan, 44 jaar oud en ik ga met enige regelmaat op zoek naar avontuur. Dat lukt meestal aardig goed en zo maakte ik al vele bijzondere reizen door sommige van de mooiste gebieden op de aardbol. Tussen die avonturen door woon ik in het schitterende Utrecht.

 

De reis die op deze site beschreven staat was voor mij erg speciaal. Er zaten zoveel verschillende kanten aan deze ervaring dat het moeilijk bleek om uit te leggen toen ik eenmaal terug was. Ik kon niet zo goed in een gesprek van 1 of 2 biertjes vertellen wat er allemaal met je gebeurt als je zo’n idee in je hoofd haalt en vervolgens ook gaat uitvoeren.

Ik kwam toen op het idee om te proberen in tien losse verhalen een sfeerimpressie te geven van de totale beleving. Elk reisverhaal belicht één aspect van het geheel. Hopelijk op zo’n manier dat ik jou als lezer een klein beetje mee achterop neem. Zodat je een beetje kunt voelen hoe bizar deze tocht soms is geweest, dat je je kunt inbeelden hoe het was om op sommige van deze momenten daar ineens te staan. In Turkmenistan, ofzo.

 

Ik hoop dat je van de verhalen geniet en als je meer wil weten, of je hebt vragen over hoe je zo’n reis voorbereidt, of als je wil dat ik een presentatie kom geven over het hele avontuur: kan allemaal, stuur me gerust een mailtje.

 

Veel leesplezier!

fullsizeoutput_5191.jpeg
bottom of page